Сите фотографии се тука: Прва фотосесија на бремената БијонсеБијонсе вчера со светот ја сподели веста дека повторно е бремена, овој пат со близнаци.

Малата Блу Ајви очигледно е подготвена да стане поголема сестра, а тоа го потврдува и првата фотосесија на Бијонсе.

Пејачката на дел од фотографиите позира гола, додека на останатите е во друштво на 5-годишната ќерка.

Блу Ајви на една од фотографиите го бакнува нејзиниот стомак и излгеда прекрасно!


No comments

Powered by Blogger.