Пријатен апартман уреден во "рустик" дизајн ќе ви го помилува чувството за естетика


Оливија Сејли, директор за односи со јавноста, живее со нејзиното момче во Форт Грин, Бруклин, веднаш под станот на нејзината сестра. Нивниот удобен простор е полн со преработени антиквитети, уметност од целото семејството и влијание од оветите за внатрешен дизајн од нивната мајка. Еве еден Поглед внатре..

"Мајка ми е дизајнер на ентериер и ми е од огромна помош. Таа секогаш вели: употребувајте ги старите добри работи и не верува дека украсите и предметите по дома треба да останат недопрени. Таа ги поттикнува луѓето да собираат сувенири од патувања што придонесува местото да изгледа како некој навистина да живее во него. Да се расте со неа беше навистина возбудливо бидејќи нашиот дом постојано се менуваше. понекогаш ќе се вратев дома од училиште и дневната соба изгледаше сосема поинаку, како да сум залутала во некој туѓ дом.. но моите пријатели секогаш сакаа да ми доаѓаат на гости.."No comments

Powered by Blogger.