Опасно поигрување со трпението на партнерите: Дали би простиле вакви изненадувања?

Овие момци очигледно сакаат да си поигруваат и на своите партнери да им приредуваат невкусни шеги, а изненадувањата овојпат завршиле и на интернет мрежата.

Неговата сопруга на пример сакала да добие сретство за ласерска депилација. А тој се одлучил на еден ваков “одговарачки” подарок!A бремената сопруга од својот сакан посакала едно жешко туширање коешто жаргонски го нарекла “тостирано туширање”. Токму затоа сопругот ја декорирал бањата и и понудил “тост капење”…Додека нејзиното породување траело и додека на свет доаѓала нивната ќерка, тој посакал да го забележи токму овој момент. Но дали и на неа ѝ се допаднало ова?Помеѓу оние коишто приредуваат изненадувања се најде и една жена којашто, поради непознати причини, целата храна во ладилникот ја украсила со очи...


А овојпат сопругата единствено само посакала роденденска забава, додека нејзиниот сопруг организирал токму ваква прослава...


Невкусната шега на овој маж дефинитивно му успеала, бидејќи тој на својата сакана ѝ подарил книга со наслов – “Сексот после 40-та”, со потполно празни страници. А кај неа тоа сепак измамило насмевка...

No comments

Powered by Blogger.