Страшна сцена: Автомобил удрил мајка и дете, но уште полош бил нивниот пад преку оградата

Дали детето преживеало и со какви повреди минале тоа и неговата мајка, не е позната.


На снимката од безбедносните камери од Кина се гледа автомобил кој се движи во рикверц кон оградата. Возачот кој ја изгубил контролата над автомобилот не гледа дека на патот има мајка и дете. Тој ја пробива оградата, удирајќи во двајцата и фрлајќи ги од висина од околу 2 метри на бетон.

И автомобилот паѓа набрзо по нив, но за среќа, не паднал директно на нив. Мајката имала доволно време да посегне по детето и да го премести.

Дали преживеало детето и со какви повреди минале и тоа и неговата мајка, не е познато.


Shocking footage shows mother and child fall several feet off a ramp after being hit by a reversing car. http://abcn.ws/2lbuCio 

No comments

Powered by Blogger.