Парите да се вратат: Фатиме, Јанева и Ленче ја разбрануваа Златна БубамараНие сме добра фора и за нас сите зборат.. Ние сме супер секси ние сме и на вести..

Три наши пејачки се маскираа во трите обвинителки од СЈО и ја насмеаа публиката до солзи на вчерашната церемонија по повод Златна Бубамара.

Ние сме пали-гаси, нема суд да ве спаси - We Are С Ј О - пееа маскираните обвинителки.
Ние сме тројка јака, ние сме мада-фака, ние сме тата-мата, парите да се вратат!

Погледнете го урнебесното видео и уживајте во песната.

 видео Телеграф.

No comments

Powered by Blogger.