Фарел Вилијамс стана татко на тројка


Музичарот и манекенката Хелен Ласичан се во брак од октомври 2013 година.

Музичарот Фарел Вилијамс и неговата сопруга Хелен Ласичан го проширија своето семејство за уште три члена. Парот веќе го има 8-годишниот син Рокет.

Портпаролот на пејачот на мега хитот „Хепи“ изјавил дека и мајката и бебињата се среќни и здрави.

Детали за имињата и полот на децата не се соопштени, а се знае дета тројката била родена на почетокот на јануари.

Сопругата на Фарел Вилијамс трудничкиот стомак прв пат го покажа на настан во септември 2016 година, кога двојката и ја потврди радосната вест.

Музичарот и манекенката Хелен Ласичан се во брак од октомври 2013 година.

No comments

Powered by Blogger.