Најнови модни трендови на очила за сонце s/s 2017

Очилата за сонце се секако еден од најважните модни додатоци кои треба да ги поседува една жена. Познатите модни куќи веќе ги лансираа своите најнови колекции на сончеви очила. Во сезоната која следува ќе бидат присатни различни стилови и секоја дама ќе може да си го избере својот омилен модел секако според стилот до кој држи. Во продолжение одбравме модели кои ќе бидат апсолутен хит за сезоната пролет-лето 2017!
No comments

Powered by Blogger.